onsdag 14 oktober 2009

Abborrmannen från helvetet (alltså Halmstad, uppenbarligen)

Spotifyreklam - ett kärt ämne! Som här! Och här! Nu är det han den där killen Basshunter som är igång igen. Ni vet, killen som gillar abborrar (?), spelar DotA (alltså in "data") och blir kär i en IRC-bot (alltså inte en båt). Alltså tourettesmongot som förstörde hela 2006 med sin jävla technofittvisa som skulle spelas på varenda ironisk festivalbandare i hela världen. Ni vet, vår största musikexport sedan ABBA.

Han som döper sina album med leetspeech och läcker sina egna homemade sexmovies på Internet när tidningarna glömt bort honom. Killen som dessutom är från Halmstad av alla ställen och ha spikigt hår som om det vore 1996 och gillar bikinibrudar som om det vore 1996. Jaja, jag tror vi alla är på samma våglängd nu.

Om det nu finns ett fåtal förtappade själar som inte skaffat Spotify eller ett antal exklusiva människor som faktiskt betalar 99 kronor i månaden för ett premiumkonto så kan jag berätta en sak för er. Bass-pojken är tillbaks med ett nytt album och han avbryter taktlöst nog Elliott Smith med ett harklande och ett "Hallöö. Hallööö? Are yö listening? You haven't törned the völume döwn?" för att presentera sin nya skiva. Tack storfiskarn'. Tack.

Avslutningsvis påpekar han att den faktiskt är "quite gooood actualleee, to be honest!" på tillgjord oxford english. Mitt enda nöje är att jag ser framför mig reklamproducenten som suttit och skrikit "kom igen nu Jonas, för FAAAAN, du måste få den ENGELSKA ACCENTEN på det!" Att få en halländsk "i löv dis hambörger väri much tank jo" att uttala den där stiff upper lipp mocken måste ha tagit år och dar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar