måndag 21 december 2009

Svenska folket och dagens källkritik

Flashback är som bekant världens mest informativa internetforum. En annan allmän sanning i upplysta kretsar är att flashbacks mer aktiva medlemmar är några av människorna på Internet med sämst humor. När de inte diskuterar vart man köper billiga opiater så brukar de byta ut texten på Kalle Anka-serier och leta upp bilder på nakna kändisar. Det är typ deras liv.

För några veckor sedan så gjorde ett gäng gladlynta flashbackare en hänsynslös attack mot stackars oskyldiga Facebook. Man skapade en låtsasvälgörenhetsgrupp och efter 80 000 medlemmar bytte man namn till "avskaffa kvinnors rösträtt!". Allt för att få folk att uppmärksamma att, ja. Flashback finns.

Svenska folket är däremot inte några som lär sig av första läxan. För ett par dagar sedan poppade en enorm aggressivitet upp bland Facebookanvändare - främst unga mödrar. ETT GÄNG PEDOFILER hade startat en grupp som hette... Brace yourselves... "PRIS - Pedofilernas Rätt I Samhället".

Här fanns användare som "Anders Eklund" och "Joseeph Fritzl". Här skrevs inlägg som "grabbar, filmkväll hos mig på fredag, vi ska kolla på Pippi Långstrump och Barnen i Bullerbyn". Med sina knivskarpt granskande ögon slöt sig så tusentals svenskar till att JAJAMÄNSANN! det här är pedofiler, minsann!

Så nu sitter ett gäng flashbackare och är kåta på sig själva igen. För de har upprört 24 000 lättprovocerade människor. Själv tänker jag skapa en grupp som heter "If this group reaches 5 000 000 members God will kill Flashback" och hoppas på det bästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar