tisdag 11 augusti 2009

Kvällspromenad på the wild side

Igår var en vanlig, trevlig måndagskväll i Västra Frölunda. Det innebär att det hänger tonårskids och dricker energidryck, väktarna står och småpratar vid rulltrapporna på torget och en kille har däckat utanför La Boheme.

För er som missat sveriges i särklass med nedgångna nattklubb, så var alltså bohemien inte bara ett skojigt ställe i Tjeckien som folk som inte orkar tvätta håret döper sig efter (lustig fakta: Tjeckiens två andra delstater heter Mähren och Schleisen, ROLIGA NAMN!) det är alltså också frölundafestarnas favorithäng!

När jag så stilla vandrar hemåt efter ett väldigt harmoniskt batteriinköp på Hemköp så kan jag ju såklart inte låta bli att gena via La Bohemes uteservering. Som jag redan nämnt sover en man redan ruset av sig (Hemköp var öppet, det säger väl lite om tidpunkten på kvällen) i fosterställning, snyggt ihopkrupen i en tidsenlig fosterställning.

Runt borden sitter ett femtontal personer och kedjeröker och raggar på varandra. Det kanske finns folk där som är under 40, men isåfall visar dom sig inte så bra. När jag närmar mig slår DJn på "Take On Me" och man riktigt ser hur alla frånskilda semialkoholister börjar drömma om att gå hem med varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar