fredag 14 augusti 2009

Nakenhundar

Bob hund ska ju vara Sveriges bästa liveband. Det är dom såklart. För ingen kan stapla högtalare som Thomas, som man brukar säga. när dom gör en comebackskiva så är den såklart årets bästa. Eller nått. (Hint: skivan är alltså "nått")

Tyvärr är det deras överlägset sämsta skiva som nästintill helt saknar charm och punkanda och mest är lite sömnig och på sin höjd vaknar till lite då och då. Men det är klart, hundarna har i sina fina nya kläder hittat på ett helt onödigt livenummer. Är man redan det bästa livebandet behöver man väl inte syssla med sånna knep?

Låten "Fantastiskt", den är faktiskt inte fantastisk alls. Det är tänkt att vara en skojig livesuperhit där Thomas mässar om viktiga bobgrejer. Typ som alltid, fast en hel låt med en fantastisk stageshow som är en blandning mellan Joe Labero och vad man antagligen kommer få se på Europe-spelningen på Götaplatsen ikväll. Det kanske är ironi, men isåfall går den inte fram.

Någon kanske borde berätta för bobbarna att deras klädbyte är lite tråkigt och genomskinligt (obs, fyndig musikjournalistkommentar inspirerad av Johan Lindqvist) och att dom, precis som alla andra band som jag någonsin lyssnat på, borde sluta spela sina nya låtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar