måndag 21 december 2009

Årets nyårslista

Just nu är det ju inne att lista favoritskivor, bästa festerna, schysstaste hårdrocksspelningarna och gud vet vad. Det är ju ändå nyår om typ tio dagar, så det är väl dags. Dö på fläcken! är som vanligt med på noterna.

Topp tre saker jag inte kommer sakna januari 2010.

3. Navid Modiris tokroliga blogg 365 saker du kan göra, den går ut på att Navid är klämkäck och har spretig frisyr och organiserar massa sextonåriga tjejer att göra bra saker. Ja, samma tjejer som på gymnasiet var med i Amnesty, satt i elevrådet och var med i UNF tills de fyllde arton och kunde dricka lagligt på krogen. Kort sagt - jag hoppas att bloggen försvinner för gott och att Navid klipper sig.

2. Folk som "sammanfattar 00-talet". Typ Niklas Wahllöf i DN. 00-talet var först och främst årtiondet då alla ungdomar var uppkäftiga och lata, alla över femtio visste rätt och styrde världen, männen tjänade mer i snitt än kvinnorna, man fortsatte konsumera mer skitprodukter och Afrika var sämst - på allt. För er som tycker att det påminner om andra årtionden: ehva?

1. Belinda Olssons programledarskap för Debatt. Jag vet inte om det är slut, men jag hoppas helt enkelt så innerligt på det att det ändå hamnar på förstaplats. Varför? Låt mig ta det på en Belinda-nivå: FUCK YOU.

1 kommentar: