onsdag 8 april 2009

David skriver att det är något slags jubileum idag. Tydligen för youtubefenomenet där man tagit arabiska poplåtar och skrivit "lustiga" svenska subtitles med vad det låter som att dom (araberna) sjunger. Omåttligt roligt. Vidare har han skickat länkar som jag "måste" undersöka. Tydligen ska jag dessutom skriva ett informativt och fyndigt blogginlägg om det. We'll see about that.

(Vill du se att Dö på fläcken! handlar om något särskilt? Är det något du är intresserad av som jag inte tar upp? Skicka isåfall ett mail till carl.bildt@regeringen.se och berätta hur du tänker genomföra en skolmassaker. Glöm inte att ta med många detaljer.)

1 kommentar:

  1. Idag är det en väldigt viktig dag. Kanske den viktigaste av alla de viktiga dagar som numera kantar både vardag och helg. Jag talar naturligtvis om den internationella minnesdagen för "lustigt" översatta arabiska musiksnuttar! Den som bodde under en sten under 2000 kan med fördel undersöka fenomenet här: http://www.youtube.com/watch?v=an_8U-GDgwc. Man kan också läsa mer på http://susning.nu/Ansiktsburk, där man inte bara lär sig om alla de turkhits den nyss länkade nätplågan gav upphov till utan också se hur wikis funkade innan Wikipedia styrde upp allt.

    FN:s rekommendationer för att uppmärksamma den internationella minnesdagen för "lustigt" översatta arabiska musiksnuttar är den samma som Förintelsens minnesdags: Duscha extra länge.

    SvaraRadera