onsdag 15 april 2009

Asien - en revival

Som några väldigt trogna läsare (eh?) kanske minns så var tanken att för en månad sen eller så outsourcesa bloggen till Asien. Namely Kina. För det är det enda asiatiska landet jag känner till. Så var det faktiskt.

Tyvärr har dom hållit sig lite i skymundan och vägrat lära sig svenska flytande trots att dom haft flera veckor på sig. Worst investment of all time. Värst av alla är "Kiki" (egentligen heter hon typ Huang-He Ji Zedong osv men dom gillar att ta snygga västerländska namn (okej, det var jag som döpte dom. Ja. Det finns tre stycken Barney.)). Han är faktiskt helt värdelös (ja, jag döpte en kille till Kiki).

Nu har iallafall en överlycklig Kiki lyckats logga in på Internet för första gången. Okej, det är inte jättelätt för han behövde ju ändå installera sitt ADSL-modem. En operation som svenska folket röstat fram till "Det svåraste man kan göra" fem år i rad. Till sist lyckades han här om dagen.

Givetvis firade Kiki detta genom att skriva lite blogginlägg. Suck. Herregud. Ajajaj. Han skrev dom som kommenterar i bloggen också. Kommentarer!? Hopplösa barn. Mer om detta senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar