lördag 23 maj 2009

Dagens besvikelse

Den viktigaste uppfinningen senaste århundradet heter som bekant onlinepizza.se. Olle är tjock och jag hungrig så vi beställde pizza och fick det magiska meddelandet att den skulle finnas utanför får dör om exakt 15 minuter!

För er som inte använt tjänsten har den här fantastiska sidan en timer dessutom, så man kan sitta och titta på när den tickar ned. Vad annars skulle man göra under femton minuter?

För er som inte bor hemma hos oss så kan jag vidare informera att en normalbeställning från våran favoritpizzeria tar i runda slängar en timme. Antagligen till stor del eftersom det är typ max fem minuters gångväg och pizzabagaren därför hatar oss som tvingar honom att åka på sin orange moped till gården bredvid.

Självfallet bygger vi upp förhoppningar om att pizzerian bara råkade helt magiskt ha två pizzor klara som var precis som vi hade beställt dom, att ingen annan ville ha dom, att vi stod först i utkörningskön och att vi, som trogna kunder, skulle få vår pizza snabbt och effektivt. Om jag säger så här så gick tiden ut för tre minuter sen och jag sitter här och är hungrig.

1 kommentar:

  1. Eller också så var det för att du beställde la feta utan fetan, det kan göra vem som helst irriterad!

    SvaraRadera