fredag 8 maj 2009

Dagens ursäkt

Det var lite taskigt att dissa datorspelsföretaget som tagit tolv år på sig med att släppa ett spel. Jag ska nu göra en egen lista över folk som är sämre:

1) Jakob Hellman släppte 1989 albumet "...och stora havet", framröstad till Sveriges bästa skivsläpp genom tiderna. Sen dess har han inte släppt något. Bra Jakob!

2) För femton år sen köpte Mona Sahlin två stycken Toblerone. Nu har hon ju betalt tillbaks alla pengarna med ränta och blivit oppositionsledare (tuff titel) men får fortfarande Toblerone kastade på sig. Rätt sämst.

3) Jan Guillou föddes för 65 år sedan men har fortfarande inte skrivit en enda bok jag kan beteckna som läsvärd. Däremot har han korta armar och gillar att håna feminister, vilket är två viktiga egenskaper i dagens samhälle.

Sen tar vi någon som är lite mer internationellt känd för att visa att inte bara svenskar är sämst.

4) Sir Ian McKellen är en av storbrittaniens största skådespelare som utmärkt sig på teaterscener i sisådär 200 år (han är rätt gammal) och blev sedemera adlad pga detta, för att sedan gå till historien som "gubben som spelade Gandalf och den elaka killen i X-men".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar