tisdag 12 maj 2009

Konstskolestudenter i Stockholm

Folk som pluggar konst i Göteborg har mest roliga mössor på sig och håller i fester med billig smuggelöl och konstig musik. I Stockholm däremot verkar dom inställda på att göra Jobbiga Saker som folk Stör sig på. Typ som Florence Valentin.

1. Först ut det överuttjatade Anna Odell-fallet som väl ingen brytt sig om ens dag ett? Okej, taskigt hon spelar psyksjuk. Men vadfan, Carl Bildt dödar ju prostituerade och stjäl godis från småbarn! (Okej, jag har inte fått det här bekräftat.)

2. En kille som heter "NUG" blev dissad för att han hade världens töntigaste artistnamn. Tydligen reagerade han som alla mogna skejtboardkids med fula jumpadojor och för många sprejburkar och förstörde en tunnelbanevagn. Det filmade han och gjorde som slutprojekt. Sjukt kontroversiell.

3. DN rapporterar även att en kille som har det lustiga namnet Oscar Guermouche har använt flaggor i sitt examensarbete. Han hade dessutom text på flaggorna. (Osäkert varför detta är fel.)

4. En riktigt, riktigt taskig kille som heter Viktor Marx har försökt leva upp till namnet och varit helt överjävligt elak och byggt ett hus åt hemlösa och satt ut i Stockholm. Han hotas så klart att bli sparkad från skolan nu. Fy Viktor!

5. Den värsta av dom alla! Magdalena Nordin har använt soundtracket från ett tv-spel till ett verk. Ve och fasa! Det betyder att hon med stor sannolikhet har sysslat med videokonst! Här är det bara att ringa på Max von Sydow så han kan komma och befria henne från den onda videokonstanden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar