onsdag 18 februari 2009

Filmidéer

Det är ju inte så att jag bara håller på med Världens viktigaste film. Jag har även massvis med andra bra filmidéer jag tänker sälja till Hollywood (obs ej till svenska filmföretag, Kjell Nyqvist ska inte vara med någonstans här).

Resident Jurassic:
Velicoraptorer har spridit sig till hela den civiliserade världen och endast ett fåtal överlevande människor kämpar tappert bland spillrorna av vår en gång stora civilisation. Bara ett hopp finns för mänskligheten. Alice (spelad av Milla Jovovich) har blivit genmanipulerad och besitter alla raptorernas farliga egenskaper i sin människokropp. Hon kan rädda oss alla!

John Carpenters Vampire Hunters 3: Los Ninjas
Efter att Jon Bon Jovi (vampyrjägaren i Vampires 2: Los Muertos) gått i pension tas hans roll som vampyrdödarvärstingen in the house över av Alice (spelad av Milla Jovovich). Alice går sedan loss på vampyrerna med diverse ninjamoves. Men ack! Vampyrerna är även ninjas! Kaos! Kaos!

(Försökt få tag på John Carpenter rätt länge för att se om han är intresserad av det andra förslaget. Hans sekreterare säger dock att han sitter instängd på sitt rum och tuggar på en cigarr och nynnar på Bon Jovi-låtar medan han leker med sitt armborst, osäker på om han är lämpad för den viktiga uppgiften)

(Känner någon en Hollywoodregissör så går det bra att skriva en kommentar här så skickar jag mobilnummer, ok?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar