onsdag 25 februari 2009

Spotify? Som i helt fel.

DN fick mig iallafall att uppmärksamma någon tjej som kallars sig Micadelia som gjort en coverskiva med en Nick Drake-låt. Kan ju inte bangas. Coverskivan visade sig vara helt fantastisk med covers inte bara på Nick utan på Neil Young, Nirvana och Blondie. Vem bangar det liksom? Taskigt bara att Spotify taggat alla låtarna fel? Jag sa ju att Spotify inte ledde till något gott. Point proven, jag vilar min väska osv.

6 kommentarer:

  1. Låtarna är exakt samma som gått ut till alla digitala musikaffärer (inkl. Amazon). Om något är fel (beskriv gärna vad exakt) så är det skivbolaget Diesel Music AB som får ta på sig det. Spotify lägger in musiken som de får den från skivbolagen och kan därför inte lastas för detta. Så det så.

    SvaraRadera
  2. Testade en låt och förstår nu vad du menar (allt är huller om buller). Detta är dock fortfarande en stor blunder från skivbolagets sida. Låtar och låtlängd är desamma på t.ex. Amazon... Men kontakta Spotifysupporten i alla fall tycker jag.

    SvaraRadera
  3. Shit. Jag är ärligt imponerad av hur hårt ni kammar efter Spotifygnäll. Det är nästan (NÄSTAN) så att jag ber om ursäkt för mitt gnäll.

    SvaraRadera
  4. Vi? Jag är bara jag.

    Och jag kan mycket väl förstå gnället i det här fallet. Ingen fara med det. Ville bara förklara hur det låg till.

    SvaraRadera
  5. Så du googlar på Spotifygnäll när du inte har nått bättre för dig? Rätt bra hobby anyhow. Mailat dom så får väl se hur duktiga dom är på att fixa grejer då.

    SvaraRadera
  6. Jag har en blogg som enbart handlar om utbudet i Spotify. Därför googlar jag då och då på "Spotify" för att läsa av vad som pågår just nu och kanske hitta några nya fynd till min blogg. Inget konstigt med det. (Särskilt som just ditt inlägg handlade om ett väldigt färskt album.)

    SvaraRadera